Katalog
 
 

Frigomax service je ovlašćeni zastupnik i serviser Hussmann KOXKA rashladne opreme za stacionarnu rashladu, koja je u svetu ocenjena kao “broj 1” u mogućnostima koje pruža za uštedu energije. Pored ostalih zastupstava iz porodice Ingersoll Rand-a, čiji ogranak za Srbiju predstavlja Frigomax service, izdvajaju se i Koxka rashladne vitrine namenjene opremanju hipermarketa, kao i svih drugih tipova prodajnih i svih drugih objekata koji u svom sastavu imaju potrebu za uređajima za izlaganje i čuvanje hrane pod posebnim temperaturnim režimima.

Naša kompanija nudi mogućnost projektovanja kompletnih rashladnih sistema kao totalnih rešenja za potrebe hladnog lanca u marketu, isporuke i montaže kompletne rashladne opreme, hladioničkih komora, neutralne opreme i izvođenja svih ostalih montažersko-instalaterskih radova na puštanju jednog objekta u rad, a sve po sistemu „ključ u ruke“.

Pored proizvodnje, prodaje i montaže opreme, u prilici smo da na svim tržištima na kojima radimo kupcima obezbedimo punu servisnu podršku, kroz razne modele saradnje, prilagodene njihovim potrebama za održavanje i servisiranje opreme. Obezbeđujući ovakav vid podrške kupcima smo želeli da pružimo mogucnost da, na najbolji mogući način, zaštite svoju investiciju, smanje amortizacione gubitke na minimum i na taj način iz svog ulaganja izvuku maksimalne benefite.